Zbor članov l.2006 na Dolnicah

Leto je bilo kot bi mignil naokoli in za društva je napočil čas občnih zborov, članskih sestankov, ali kakorkoli jih že imenujemo. Tudi Planinsko društvo Iskra Ljubljana ni nobena izjema in konec januarja smo se dobili, da potegnemo črto pod leto 2005.
Predsednik Dušan je v svojem poročilu povedal, da smo v lanskem letu izpeljali večino izletov.  Tudi udeležba je bila zelo velika, saj se nas je na izlete v povprečju podajalo več kot dvajset . Seveda pa nekaj planiranih izletov nismo uspeli izpeljati, ker nam je to preprečilo slabo vreme.
V nadaljevanju smo obravnavali in sprejeli razna poročila. Vzorno smo poslovali, kot se za dober klub oziroma društvo, kot smo mi IN KI SE SAMOFINANCIRA , tudi spodobi.
Sprejeli smo tako članarino, kot nam jo priporoča Planinska zveza Slovenije in katere vabljeni predstavnik g. Šerek,  se je tudi udeležil našega obveznega letnega druženja.
Osnutek plana letošnjih izletov je že v začetku januarja pripravil Upravni odbor in smo ga z nekaj malimi dopolnitvami tudi sprejeli. Pomembna novost je, da bo en izlet vsako prvo nedeljo v mesecu, naslednji pa naj bi bil na soboto okrog dvajsetega v mesecu, oziroma po izbiri vodiča – tudi glede na vremensko napoved.
Slike

 

Hits: 6