Krvavec – planinska doživetja

Kljub temu, da omenjen izlet ni bil v letnem planu se nas je zbrala osmerica. Pohod smo začeli pri spodnji postaji gondolske žičnice, razen Dragice, ki se je odpeljala z gondolo. Vreme je bilo kar sveže, čeprav sončno. Pot nas je peljala po gozdu, skoraj do vrha, doma na Gospincu. Tu smo se posedli za mizo. Veter nas je kar ohladil zato smo se nekoliko odeli. Ob pijači in sproščenemu pogovoru smo tu obstali kar celo uro. Pohod smo potem nadaljevali do Tihe dolini, kjer je bil osrednji prostor prireditve. Naj povem, da je prireditev prenašal tudi Val 202.
Veliko zanimivega je bilo na tej prireditvi. Razen pohodov po bližnjih hribih smo lahko opazovali reševanje z gondole, potem so se predstavili praporščaki, lahko smo opazovali kako dirjajo gokardi po za njih prirejeni progi. Ves program, si lahko ogledate na spletni strani PZS.
Program prireditve pri Tihi dolini je bil za nas kar obsežen tako da smo tu ostali do odhoda v dolino, kamor smo potem prispeli v poldrugi uri. Zaključek izleta je bil pri Jenkovi lipi kjer smo potem zaključili naše druženje.
Iz albuma PZS

Hits: 8