Občni zbor 2015

Pozdravljeni!!!
Včeraj je bil en lep sprehod P.d.ISKRA od parkirišča v Tivoliju, preko Tivolskega hriba do koče v Mostecu po zelenem in delno blatnem gozdu (seveda po potkah). V Mostecu je P.d.Iskra imelo letni Občni zbor, udeležencev je bilo veliko.
Prvo postajo smo imeli pri cerkvi na Rožniku, kjer smo se malo podprli s domačim pecivom in razkužili proti prehladu….
Nadaljevali smo mimo gostilne Na Rožniku(nekaj slikc) po lepi poti, se veliko pogovarjali, prišli do skakalnice v Mostecu, kjer pa nobenega snega,tako da nič treninga mladih skakalcev, pa tudi nič “kepanja” za nas pohodnike…….žal…Pa smo že prišli do koče v Mostecu, kjer so nas že veselo pričakovali….nadaljevanje slikc…. potem pa veliko dogajanja, vse potrjeno… plačilo članarine pri Vladki (nadurno delo, pa brez pijače).
Potem pa še dobra domača hrana in seveda pijača, pa še glazba v živo in ples po želji…… Na koncu pa še domače pecivo!!!!
Hvala lepa vsem!!!! Lepo je biti zraven na takšnem lepem zboru s P.d.Iskra!!!!
Miran
P:S:
Na občnem zboru nas je bilo 70. V letu 2014 smo se udeležili 40 izletov , skupno skupaj nas je bilo na vseh izletih 1118, to je skoraj 28 udeležencev na izlet. Na občnem zboru smo podelili društveno priznanje Pavlu Nemčku in Janezu Jankoviču. Priznanja PZS po so dobili še , bronasto Zlatko Verbič, Srebrna pa Marjan Klančar, Franci Hrastar in Dušan Semenič. V lanskem letu smo dobili še enega vodnika A kategorije in sicer Romana Semeniča in dve varuhinje gorske narave, to sta Nadja Uršič in Adrijana Scortagagna. Njihovi diplomski nalogi si lahko preberete na spletni strani društva.
S klikom na sliko se odpre spletni album občnega zbora.

Hits: 11